Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Tyvek karszalag 1'

Tyvek karszalag 1'
18 Ft

Karszalagok rendezvény beléptetéshez 

Ma már minden koncerten, fesztiválon, rendezvényen karszalagot alkalmaznak beléptetésként, hiszen így nem kell magunknál tartanunk az érvényes jegyünket, mivel a karunkon viseljük azt. A karszalagok segítséget nyújtanak a biztonsági szolgálatnak az illetéktelenül belépők ellen, hiszen a fesztiválon körbejárva könnyedén ellenőrizhetik az érvényes karszalagokat

partykarszalagok vízállóak, így nem kell aggódnunk egy szabadtéri rendezvényen az esetleges vihar, eső miatt, a jegy nem fog károsodni. Egy fesztiválon emellett elkerülhetetlen, hogy kezet mossunk, bevizezzük karunkat, de akarszalag ilyenkor sem roncsolódik a víztől. A karszalagok feliratozhatóak, így maradandó emlékként is szolgálhatnak egy várva várt koncert után, ugyanis szerepelhet rajta a zenekar, fesztivál neve, időpontja, helyszíne. A karszalagok praktikus megoldást jelentenek mind a szervezőknek, mind a látogató vendégeknek, ugyanis különböző színekkel jelölhetjük a kiskorúakat, nagykorúakat, ezzel megkönnyítve például az alkoholos italok vásárlását. 

Ha Ön is szeretne nagyobb mennyiségű feliratozható karszalagot rendelni fesztiváljára, koncertjére, rendezvényére, keressen fel minket bizalommal! 

 

 

  • Tyvek anyagból készült karszalag, amely a legolcsóbb és legjobb alternatívát nyújtja a rövidebb rendezvényeken való részvételre.Ellenálló anyagból készült , mivel vízálló és kitűnő a szakító szilárdsága. (csak roncsolással, vágással távolítható el).A karszalagok sokrszámozottak, így a rendezvényen való résztvevők számáról is könnyen tájékozódhat. Felhelyejezése egyszerű és gyors. 
    Könnyen feliratozható, logózható. (kb. 2-3 nap).

    Mérete: 25x250 mm.

     

    FELIRATOZÁS:
    3 Ft+áfa/db, klisé költség 2500 Ft+áfa/db, egyszínű felirattal.
    Elérhető full color nyomattal is!

    További részletekkel kapcsolatban keressen bennünket az elérhetőségeinken.


    Minimális rendelés 50 db/szín!

     

    Jelenleg az alábbi színekben rendelhető:

    Neon sárga, neon zöld, neon pink, neon kék, neon narancs, piros,fehér

     

    (Amennyiben vegyes, azaz több fajta színt szeretne rendelni és élni kíván a mennyiségi kedvezménnyel, abban az esetben válassza a "vegyes" színt. A megrendelés véglegesítésénél pedig a "megjegyzés" rovatba írja be a kért színeket és a mennyiségeket!)

  • MennyiségKedvezményTermék ára
    100 db vagy többkevesebb mint 400 db-18 Ft/db
    400 db vagy többkevesebb mint 900 db13 %16 Ft/db
    900 db vagy többkevesebb mint 4 900 db20 %14 Ft/db
    4 900 db vagy többkevesebb mint 9 900 db27 %13 Ft/db
    9 900 db vagy több 30 %13 Ft/db
  • Cikkszám
    747534
    Min. rendelhető mennyiség
    100 db
Webáruház készítés