Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Tyvek karszalag 3/4'

Tyvek karszalag 3/4'
15 Ft

Karszalagok rendezvény beléptetéshez 

Ma már minden koncerten, fesztiválon, rendezvényen karszalagot alkalmaznak beléptetésként, hiszen így nem kell magunknál tartanunk az érvényes jegyünket, mivel a karunkon viseljük azt. A karszalagok segítséget nyújtanak a biztonsági szolgálatnak az illetéktelenül belépők ellen, hiszen a fesztiválon körbejárva könnyedén ellenőrizhetik az érvényes karszalagokat. 

A partykarszalagok vízállóak, így nem kell aggódnunk egy szabadtéri rendezvényen az esetleges vihar, eső miatt, a jegy nem fog károsodni. Egy fesztiválon emellett elkerülhetetlen, hogy kezet mossunk, bevizezzük karunkat, de akarszalag ilyenkor sem roncsolódik a víztől. A karszalagok feliratozhatóak, így maradandó emlékként is szolgálhatnak egy várva várt koncert után, ugyanis szerepelhet rajta a zenekar, fesztivál neve, időpontja, helyszíne. A karszalagok praktikus megoldást jelentenek mind a szervezőknek, mind a látogató vendégeknek, ugyanis különböző színekkel jelölhetjük a kiskorúakat, nagykorúakat, ezzel megkönnyítve például az alkoholos italok vásárlását. 

Ha Ön is szeretne nagyobb mennyiségű feliratozható karszalagot rendelni fesztiváljára, koncertjére, rendezvényére, keressen fel minket bizalommal! 

 

 Tyvek anyagból készült karszalag, amely a legolcsóbb és legjobb alternatívát nyújtja a rövidebb rendezvényeken való részvételre.Ellenálló anyagból készült , mivel vízálló és kitűnő a szakító szilárdsága. (csak roncsolással, vágással távolítható el).A karszalagok sokrszámozottak, így a rendezvényen való résztvevők számáról is könnyen tájékozódhat. Felhelyejezése egyszerű és gyors. 

 

 

  • Mérete: 19x250 mm.


    Könnyen feliratozható, logózható. (kb. 2-3 nap). Ezzel kapcsolatban keressen bennünket az elérhetőségeinken.


    Minimális rendelés 50 db/szín. 

     

    Jelenleg az alábbi színekben rendelhető:

    Neon sárga, neon zöld, neon kék, neon narancs, piros,

     

    (Amennyiben vegyes, azaz több fajta színt szeretne, válassza a "vegyes" színt és a megrendeléskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a kért színeket és mennyiségeket)

  • MennyiségKedvezményTermék ára
    100 db vagy többkevesebb mint 400 db-15 Ft/db
    400 db vagy többkevesebb mint 900 db16 %13 Ft/db
    900 db vagy többkevesebb mint 4 900 db25 %11 Ft/db
    4 900 db vagy többkevesebb mint 9 900 db33 %10 Ft/db
    9 900 db vagy több 35 %10 Ft/db
  • Cikkszám
    634686
    Min. rendelhető mennyiség
    100 db
Webáruház készítés