Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark/MOON) 12 ml

Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark/MOON) 12 ml
990 Ft

Sötétben foszforeszkál / UV fényben fluoreszkál / Önmagában is neon színű !

A Neon Glow In The Dark Body Paint festékek különlegessége, hogy nemcsak UV fény alatt világítanak, hanem bármilyen szabványos fényforrás hatására is. Továbbá ha feltöltődik fénnyel, utána percekig foszforeszkál a sötétben folyamatos fényhatás nélkül is. Arcra (szem, száj), testre, hajra, a test bármely területére, valamint textilre is használhatóak. Krémes textúrájú, vízbázisú (vízalapú) festék, mely bőrre kenve teljesen megszárad, ezért bármilyen motívum készíthető vele. Száradást követően nem maszatolódik, vízzel lemosható. 

A festékek használata teljesen biztonságos, kozmetikailag hiteles. A MOON márka a világ egyik legnagyobb gyártója az UV arc és test festékeknek. A MOON termékeket az Egyesült Királyságban gyártják. 

KIKNEK JAVASOLJUK: rendezvényekre (diszkó, látvány parti, céges rendezvények stb.), professzionális sminkek elkészítéséhez, valamint privát vásárlóknak. 

Professzionális felhasználásra is javasoljuk.

 

Kiszerelés: 12 ml

 

Amennyiben különböző színeket szeretne rendelni -és így élni kíván a mennyiségi kedvezménnyel- akkor válassza a "vegyes" színt és a megrendelés végén a 3. lépésben az adatok egyeztetése pontnál a MEGJEGYZÉS rovatba írja be a színeket és a mennyiségeket!

 

 

  • MennyiségKedvezményTermék ára
    1 db vagy többkevesebb mint 5 db-990 Ft/db
    5 db vagy többkevesebb mint 10 db5 %941 Ft/db
    10 db vagy többkevesebb mint 20 db10 %891 Ft/db
    20 db vagy több 15 %842 Ft/db
  • Cikkszám
    966068
Webáruház készítés