Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Világító dekor kavics 7,5 gr

Világító dekor kavics 7,5 gr
3 800 Ft


UnikromGlow foszforeszkáló dekor kavics 7,5 grammos


Az UnikromGlow márkanévhez hűen, foszforeszkáló műanyag dekor kavicsaink is nagy fényerővel és hosszú utánvilágítási idővel rendelkeznek.

Ezt egyrészt annak köszönhetik, hogy kiváló minőségű világító pigmenteket tartalmaznak nagy koncentrációban, másrészt ezek a pigmentek nem csak a felületükön vannak bevonatként, hanem eleve az öntésükhöz használt műanyagba lettek belekeverve, tehát teljes keresztmetszetükben világítanak. Vízben lesüllyednek, ezért akváriumok dekorálásához kiválók. Virágcserepek földjére, balkonládákba, a lakás különböző pontjain kis kupacokba rendezve, vagy üveg hengerbe töltve nagyon látványos és esztétikus dekoráció. Járda vagy fal felületébe betonozható. Kerti ösvény két oldalán végigszórva varázslatos hangulatú éjszakai sétákat tehetünk.

Két méretben – 3,5 g és 7,5 g – érhetők el.
A kisebb méretűek testesebb alakúak és öt színben forgalmazzuk őket, ezek a neonzöld, a vízkék és az égkék. Ezen változatok semleges nappali színnel rendelkeznek, igazi erejüket sötétben mutatják meg. További két színváltozatuk is van, a magenta és az azúrkék, melyek nappal is jellegzetes színhatást mutatnak, emellett hozzák a magas színvonalú éjszakai utánvilágító hatást.
A nagyobb méretűek lapos, érme-szerű formával rendelkeznek. Három alapszínük van, neonzöld, égkék és vízkék, melyeknek semleges a nappali színe, illetve egy további, világosban is mutatós változat az azúr.

  • 25-50-100 db/szín kiszerelésben forgalmazzuk.

    Az alapár 25 db-ra vonatkozik!

  • Cikkszám
    271270
Webáruház készítés